sobota 15. srpna 2009

102. den

Dnešek začal bezvadně, poklidili jsme s klukama dopoledne a pak šli spinkat. Tatka přijel z práce a vyrazili jsme na autogramiádu do Pasohlávek. Konala se ve tři odpoledne a přijeli tam jak jinak než kluci z Komety.

Moc jsme se těšili, hlavně na podpisy, že je uvidíme bez hokejové výstroje, že se s nima vyfotíme :-)) Povedlo se nám to všechno na 100% a tak jsme byli spokojení jak želvičky :-))







Ale prostě nemůžeme mít jen štastnej den. Bohužel. Daneček se najednou nemohl vyčůrat, moc ho to bolelo, strašně moc plakal, měl i trochu krev na slipečkách.... Prostě vyrazili jsme rychle na pohotovost.

Tam jsme strávili celé tři velmi bolestivé hodiny pro Danielka :-( Brali mu krev, museli jsme na ultrazvuk a potom to nejhorší, musel se trochu vyčůrat. No bylo to něco strašného, plakala jsem s ním. Kapka se mu povedla...

Ale nestačilo, na menší test sice ano, ale zítra dopoledne musíme znovu. Snad to spolu doma zvládneme. Každopádně výsledek byl špatný... Má akutní zánět močových cest s tím, že celkové vyšetření moče se udělá zítra. Dostal ATB, framykoinovou mast, heřmánek na koupele.

Snad se zítra nepotvrdí něco horšího a nebudeme tam muset zůstat. Moc doufám a smutním, je mi ho škvorečka tak moc líto....



a ještě Davídek :-)) ten se bavil velmi dobře :-))

Žádné komentáře:

Okomentovat